Categorieën
Horen

Hoe is uw gehoor? Doe de gehoortest!

Hoe is uw gehoor? Doe de gehoortest!

Moet u in een gesprek steeds vaker navragen wat er gezegd wordt? Wordt een gesprek lastig wanneer u het onderwerp niet mee krijgt of wanneer u in groter gezelschap bent? Moet uw radio of tv de laatste tijd steeds wat harder? Als u twijfels heeft over uw gehoor, maak dan een afspraak voor een gehoortest en maak gebruik van onze diensten die u op weg helpen naar een beter gehoor. 

Er zijn verschillende soorten gehoorverlies. Heeft u bijvoorbeeld moeite om zachte geluiden te horen en is spraak moeilijk te verstaan in een omgeving met veel achtergrondgeluid? Dan heeft u last van mild gehoorverlies. Als u zachte en matige geluiden niet hoort en spraak niet hoort als er achtergrondgeluiden zijn, dan is er sprake van een matig gehoorverlies. Bij ernstig gehoorverlies moeten gesprekken luid worden gevoerd en zijn groepsgesprekken alleen mogelijk met grote inspanningen.

Meten is weten. Kom vooral bij ons langs voor het doen van een gehoortest. Dan weet u exact hoe het staat met de kwaliteit van uw gehoor. Een hoortest is altijd vrijblijvend, dus twijfel niet en maak een afspraak met onze audicien!

Soorten slechthorendheid

Heeft u ooit weleens stil gestaan bij de werking van uw oor en uw gehoor? Het oor is een bijzonder orgaan.

De werking van het oor en het gehoor

Heeft u ooit weleens stil gestaan bij de werking van uw oor en uw gehoor? Het oor is een bijzonder orgaan.

Klachten bij slecht horen

Wist u dat slechthorendheid niet alleen voorkomt bij oudere mensen? Uit cijfers blijkt dat 50% van de slechthorenden jonger is dan 65 jaar!